СОНИ БИЛИ ПРОПУШТА СТАРТ СУПЕР РАГБИЈА

И ДАЉЕ СЕ ОПОРАВЉА: Сони Бил Билијамс
И ДАЉЕ СЕ ОПОРАВЉА: Сони Бил Билијамс

Момак који је последње време у центру пажње што због свог неспорног рагби и генерално уопште спортског талента, што због ствари које немају много везе ни са једном од мало пре помеунтуих ствари, пропустиће добар део предстојеће Супер рагби сезоне.

Сони Бил Вилијамс је повредио Ахилову тетиву у првом мечу и првом поразу Ол блекса на Олимпијским играма у Рију где су завршили на неочекиваном петом месту, и од тада до данас, “није видео дана рагбија”. У међувремену се, по трећи пут од како је прешао поново у код са 15 играча на терену, и од како се вратио у новозеландски рагби, променио средину. Од Кантерберија и Крусејдерса, преко Каунтис Манукауа и Чифса овог пута је завршио у Блузсима за које би требао да дебитује.

Да ли због жалби јавности на повезаност са екстремним исламистима о чему смо писали и због чега му је угрожен берићетни уговор са Бе Ем Веом чији је амбасадор на Новом Зеланду, или због не довољно брзог опоравка, што се не би могло закључити на основу снимака који круже интернетом, Сони Бил Вилијамс ће пропустити најмање првих шест недеља Супер рагбија.

Блузси, једна од пет новозеландских франшиза, базирана у Окланду, почеће сезону 23. фебруара гостовањем Ребелсима у Мелбурну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.