ТУЛОН ПОНОВО БОЉИ ОД ЛОНДОН АЈРИША

ПОЗНАТО ЛИЦЕ: Џорџ Смит легенда Валабиса у дресу Тулона продире кроз одбрану Лондон Ајриша.
ПОЗНАТО ЛИЦЕ: Џорџ Смит легенда Валабиса у дресу Тулона продире кроз одбрану Лондон Ајриша.

Поподневни окршаји четвртог кола Европског рагби купа решили су неке недоумице око позиционирања у групи. Тулон се победом 38:17 (17:0) на стадиону Феликс Мајол против Лондон Ајриша изборио  за треће место у групи 3 и покопао је све наде Избеглица да могу да се прикључе борби за четвртфинале. У истој групи Оспрејси тријумфом 19:14 (13:10) у мечу с Манстером сада заузимају другу позицију иза представника Ирског региона.

Савладавши на гостовању Бат 26:22 (13:14) Алстер је остао у трци с Биарицом у групи 4 за улазак међу осам најбољих што је после данашњег пораза немогуће за Енглезе да учине. Скарлетси који су савладали Бенетон у Тревизу 38:15 (18:10) сада заузимају лидерску позицију у групи 5 али само до сутрашњег меча у Лестеру између Тајгерса и Перпињана.

ИЗМЕЂУ ЈУНАКА И ТРАГИЧАРА: Невин Спенсе постиже есеј у 57` а само 11 минута касније "зарадио" је жути картон.
ИЗМЕЂУ ЈУНАКА И ТРАГИЧАРА: Невин Спенсе постиже есеј у 57` а само 11 минута касније "зарадио" је жути картон.

Утакмица измђу Тулуза и Глазгов Вориорса која је требала да се одигра у истом термину као преосталих четири горе поменитух, одложена је за сутра. Разлог померања окршаја групе 6 поред лоших временских услова је касни долазак рагбиста из главног града Шкотске исто проузроковано лошим временом и проблеми на аеродрому око проналажења опреме Вориорса.

НАЈНОВИЈА ВЕСТ

У сусрету Ленстера и Клермона који се игра на стадиону Ленсдаун роуду у Даблину у вечерњем термину, на полувремену Ирци су имали преднсот 10:3 есејем Кина Хилија, трансформацијом и казном Џонатана Секстона. За сада, једине поене за шампиона Француске постигао је Морган Пара из казненог ударца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.