ТУЛУЗ ПОЈАЧАВА ТРОЈАЦ С ЈУЖНЕ ХЕМИСФЕРЕ

СЕЛИДБА НА ЈУГ ФРАНЦУСКЕ: Лук Мекалистер (с лоптом) у окршају с Барберијансима.
СЕЛИДБА НА ЈУГ ФРАНЦУСКЕ: Лук Мекалистер (с лоптом) у окршају с Барберијансима.

Званичници Рагби клуба Тулуз објавили су да је потписан трогодишњи уговор с тројицом високопрофилних играча с јужне хемисфере. По окончању Светског првенства на Новом Зеланду пут југа Француске у редове четвороструког шампиона Европе који је близу одбране титуле првака Старог континента кренуће Лук Мекалистер, Лук Бриџис и Гуртро Стенкамп.

ТРИ ПУТА ШАМПИОН СУПЕР РАГБИЈА С БУЛСИМА: Гуртро Стенкамп.
ТРОСТРУКИ ШАМПИОН СУПЕР РАГБИЈА С БУЛСИМА: Гуртро Стенкамп.

Универзалац у дигалонали Блузса, са 30 утакмица у дресу Ол блекса подједнако добро се сналази како на месту отварача тако и на позицији центра што је била најбоља препорука Мекалистеру да ће сигурно адекватно заменити Давида Скрелу који прелази у Клермон. Луку ово неће бити прва радна посета Европи обзиром да је у периоду од 2007. до 2009. године играо за енглеског Премијерлигаша Сејл Шаркс.

Бриџисов долазак у Тулуз из Варатаса дефинтвно је окончао све шпекулацје о ангажовању демија Оспрејса и Велса Мајка Филипса ради попуне позиције упражњене одласком бившег репрезентативца Новоз Зеланда Бајрона Келехера у Бајон. Лук Бриџис у досадашњој каријери одиграо је 32 утакмице за национални тим Аустралије.

Леви стуб прве линије Булса који јуришају на трећи наслов првака Супер рагбија, други узастопни, проглашен је за најбољег играча Јужне Африке за претходну годину. Ову ласкаву титулу Гуртро Стенкамп изборио је одличнм партијама за франшизу из Преторије и Спрингбокс у Купу три нације прошле сезоне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.