ХЕНСОН ОБЈАВИО ТИМ ЗА МЕЧ С ЕНГЛЕЗИМА

ВРАТИО СЕ У ТИМ: Џулијен Савеа (десно) са Данијелом Картером који ће у недељу одиграти 100. меч а Ол блексе, "шетају" Чарлса Пиутауа (доле лево) и Бена Смита
ВРАТИО СЕ У СТАРТНУ ПОСТАВУ: Џулијен Савеа (десно) са Данијелом Картером који ће у недељу одиграти 100. меч за Ол блексе, "шетају" Чарлса Пиутауа (доле лево) и Бена Смита

Селектор репрезентације Новог Зеланда Стив Хенсон објавио је списак играча на које рачуна за суботњи дуел са Енглезима у оквиру трећег викенда Тест мечева крајем године у којем ће Данијел Картер одиграти 100. утакмицу у црном дресу са сребрном папрати на грудима. У односу на сусрет из Сен Денија када је савладана Француска 26:19, главни стратег је за окршај у Лондону направио три измене. У стартну поставу на позицију левог крила вратиће се Џулијен Савеа док ће се Чарлс Пиутау пребацити на место десног крила уместо Корија Џејна. На клупи ће Лук Романо заменити Сема Кејна.

Хитроного и продорно крило Хурикејнса на располагању је Стиву Хенсону обзиром да је Џулијен Савеа прележао прехладу коју је „зарадио“ још по доласку у Јапан што је избацило из комбинације Корија Џејна полсе повратка на репрезентативну сцену од опоравка после повреде колена и недавно задње ложе. Интересантно је да је управо повреда ложе Џејна направила простор за први старт Чарлса Пиутауа у трећем Бледислоу куп мечу одиграном у Данидену 19. октобра.

Стартних 15 за меч с Енглеском: Тони Вудкок, Кевин Меаламу, Овен Френкс, Семјуел Вајтлок, Броди Реталик, Лиам Месам, Ричард Мек Коув, Керијан Рид, Ерон Смит, Данијел Картер, Џулијен Савеа, Ма` а Нону, Бен Смит, Чарлс Пиутау, Израел Даг.

Резереве: Ден Колс, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Лук Романо, Стивен Луатуа, Тавера Кер Барлоув, Ерон Круден, Рајан Кроти.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.