ХУРИКЕЈНСИ НАСТАВИЛИ ПОБЕДОНОСНИ НИЗ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА УРАГАНА И ПЛАВАЦА
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА УРАГАНА И ПЛАВАЦА

У окршају новозеландских франшиза којим је почео први дан, петог викенда Супер рагбија Хурикејнси су у Њу Плимуту забележили и четврту победу у низу наневши пети пораз Блузима 30:23 (18:17). У другој утакмици дана Вестерн Форси нису успели значајније да се супротставе Ребелсима из Мелбурна који су славили у Перту 21:17 (14:7)

Момци из Окланда нису катастрофалније започели сезону још од 2012. када су такође, рачунајући поразе из претходне године, везали седам пораза. Пети у 2015. уследио је од Хурикејнса који су се недавно вратили са мини турнеје по Јужној Африци и Аустралији где су у три меча остварили три победе. Пред дуел са Плавцима имали су недељу дана паузе обзиром да су у претходном колу били слободни што су на најбољи могући начи искористили одмором и уигравање.

Блузси су имали прилике у две ситуације пред крај меча да поново, трећи пут направе преокрет, али је Ихаија Вест био не прецизан из две казне што су Хуркејнси брутално казнили преко Џулијена Савее који је био екзекутор два од четири есеја домаћина.

Са још једним бонус бодом и са четири за победу, за укпно пет, Хурикејнси су се макар до сутрашњих мечева издвојили на првом месту табеле Супер рагбија.

Вестерн Форси су касно почели да се дижу из мртвих али касно, јер су Бунтовници из Мелбурна после 33. минута већ водили 15:0.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ПЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ХУРИКЕЈНС – БЛУЗ 30:27 (18:17)

ВЕСТЕРН ФОРС – РЕБЕЛС

Сутра:

КРУСЕЈДЕРС – ЛАЈОНС

ХАЈЛЕНДЕРС – ВАРАТАС

РЕДС – БРАМБИС

СТОРМЕРС – ЧИФС

ЧИТАС – ШАРКС

У петом колу слободни су БУЛСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ПЕТО КОЛО

[table “28” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.