O`МАХУНИ ЋЕ ПРЕДВОДИТИ ЛАВОВЕ ПРОТИВ ОЛ БЛЕКСА

ПОНОВО ЋЕ ПРЕДВОДИТИ КРДО: Питрер О` Махуни
ПОНОВО ЋЕ БИТИ НА ЧЕЛУ КРДАО: Питрер О` Махуни

Британски и Ирски Лавови обелоданили су тим за који верују да ће у суботи на Иден парку у Окланду тријумфално започети серију од три тест меча са Ол блексима. Питер О`Махуни наставиће да предводи Лајонсе као капитен док ће креатор игре бити од повреде опорављени Овен Фарел.

Новозеланђанин на челу туриста Ворен Гетланд рекао је да је тим састављен на основу приказане форме али и да су се многи играчи који су изборили место у стартној постави на клупи сами наметнули добрим играма, поготово у мечевима против Крусејдерса и Маори Ол блекса.

Очигледно је да је Ворен Гетланд био задовољан учинком Питера О` Махунија протекле суботе у Роторуи у дуелу са домородцима, јер му је указао част да и у првом тесту предводи Британске и Ирске Лавове као капитен.

Оно што је обрадовало све присталице Лаојнса је опоравак од повреде бутног мишића Овена Фарела, задобијене на тренингу пред меч са Маорима, а кога су сви видели као отварача за први тест са Ол блексима. И нису погрешили јер је Ворен Гетланд одлучио да постави на позицију креатора игре Енглеза уместо Џонатана Секстона који је завршио на клупи.

Тим Британских И Ирских Лавова за први тест са Ол блексима:

Мако Вунипола, Џејми Џорџ, Тадт Фурлонг, Алун Вин Џонс, Џорџ Круз, Питер О` Махуни, Шон О` Брајан, Таулупе Фалетау, Конор Мареј, Овен Фарел, Елоит Дејли, Бен Те` о, Џ, онатан Дејвис, Ентони Вотсон, Лиам Вилијамс

Кен Овенс, Џек Мек Гра, Кајли Синклер, Маро Итоџе, Сем Ворбартон, Рис Веб, Џонатан Секстон, Ли Халфпени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.