САРАДЊА ТРИНАЕСТИЧАРА И ПЕТНАЕСТИЧАРА

НАВИЈАЧИ БЛУЗСА НА ТРИБИНАМА ИДЕН ПАРКА
НАВИЈАЧИ БЛУЗСА НА ТРИБИНАМА ИДЕН ПАРКА

Оно што је у Србији готово сигурно незамисливо, догодило се у земљи најјачег рагбија на свету. Тимови различитих кодова базираних у Окланду одлучили су се на сарадњу, тачније ушли су у заједнички пројекат продаје карата за мечеве које ће играти на легендарном спортском здању – стадиону Иден парк, дому и Блузса и Вориорса.

Блузси су једна од најуспешнијих екипа Супер рагбија, најквалитетнијег такмичења јужне хемисфере и света у рагбију 15, односно рагби уније док су њихови суграђани, тачније Вориорси, једина франшиза не само с Новог Зеланда него уопште изван Аустралије која квалитетом испуњава стандарде Националне Рагби Лиге – најјачег клупског такмичења у рагбију 13 или рагби лиге.

Наравно, по среди је чист финансијски моменат јер обе франшизе желе што боље да профитирају од продаје улазница што им и не треба замерити.

Плавцима сезона почиње овог викенда док Ратници стартују нешто касније. Тимови су покренули акцију заједничког пуштања у продају карата које ће важити 10. марта за меч Блузса са јужноафричким Булсима и за онај шест дана касније када ће публика поново бити у прилици да види Сонија Била Вилијамса на делу али овог пута као повратника у рагби лигу и играча Сиднеј Рустерса на гостовању Вориорсима.

За две поменуте утакмице одличног рагбија навијачи би регуларно морали да издвоје 80 новозеландских долара што је нешто више од 50 евра. Овако, у претпродаји могу добити улазницу за меч и Блузса и Вориорса за 55 долара.

2 Replies to “САРАДЊА ТРИНАЕСТИЧАРА И ПЕТНАЕСТИЧАРА”

    1. Ma da bez pomoci 15, nikad ne bi uspeli, toliko ste nam pomogli, da smo procvetali kad smo se odvojili od RSSa. Zelja ovog komentara nije maliciozne prirode, vec samo ukazuje na neupucenost. 🙂 Kad ponovo u nekoj buducnosti budemo na istom nivou ne verujem da bi postojala neka prepreka saradnji. Ovako je za sada definitivno najbolje. Voleo sam 15icu, ali ona zadnjih 15 godina stagnira, da ne kazem opada, dok 13ica raste, licno mogu samo da vam pozelim situaciju koja je u 13ici. Mora mnogo da se radi i snage da se ulaze u razvoj sporta, bez toga nema niceg.
      Sportski pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.