ГОСТИ ДОМИНАНТНИ НА ЈУЖНОЈ ХЕМИСФЕРИ

ОТВАРАЧ БРАМИСА НОА ЛОЛЕСИО У ПРОДОРУ ПРОТИВ РЕБЕЛСА: ФОТО: Getty Images
ОТВАРАЧ БРАМБИСА НОА ЛОЛЕСИО У ПРОДОРУ ПРОТИВ РЕБЕЛСА: ФОТО: Getty Images

У последње две утакмице првог дана, првог кола Супер Рагби Пацифика, гостујуће екипе одржале су предавање домаћинима. У Ози дербију, Брамбиси су разбили Ребелсе у Мелбурну 30:3 (20:3) док су Хурикејнси декласирали Вестерн Форсе у Перту 44:14 (22:0).

У првом мечу првог дана са којег смо вас директно и ексклузивно извештавали Чифси су били бољи од Крусејдерса 33:29 (24:10), цео извештајможете прочитати овде.

У другом су рагбисти из главног града Аустралије прегазили Бунтовнке у Мелбурну са по два есеја Корија Тула и Чарлика Кејла од којих је прва два претворио Ноа Лолесио. Отварач Брамбиса је био прецизан и из два казнена ударца за убедљивих 30:3.

Једине поене за домаћне је из казне укњижио Картер Гордон у 32.  инуту утакмице. Пре ни после тога Ребелси се нису много видели на терену сем у одбрамбеним задацима.

Шест есеја у разбијању Форса у Перту била су дело Џошуе Морбија, Џорди Вилјоена, Кејлеба Делејнија, Асафе Аумуе, Питера Лакаиа и Салеси Рајасија у последњем минуту меча. Са 14 поена из четири претварања и две казне убедљивој победи у Западној Аустралији Хурикејнса је допринео Брет Камерун.

Преостале три утакмице првог кола Супер Рагби Пацифика играју се сутра

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ПРВОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

Данас:

ЧИФС – КРУСЈЕДЕРС 33:29 (24:10)

РЕБЕЛС – БРАМБИС 3:30 (3:20)

ФОРС – ХУРИКЕЈНС 14:44 (0:22)

Сутра:

БЛУЗС – ФИЏИЈАН ДРУА

ХАЈЛЕНДЕРС – МОАНА ПАСИФИКА

РЕДС – ВАРАТАС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.