ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС ДИРЕКТНО СА РАГБИ ЛИГА ПАРКА

ПОНОВО НА РАГБИ ЛИГА ПАРКУ
ПОНОВО НА РАГБИ ЛИГА ПАРКУ

Настављамо са традицијом извештавања са најитересантнијих мечева Супер рагбија. Сутра ујутро рано по централоноевропском времену у новинарској ложи али и поред самог игралишта и на позицији фоторепортера стадиона Рагби лига парк у Крајстчрчу  биће места за Рагби Озон одакле ћемо Вас ексклузивнмо извештавати са дербија деветог кола најјачег клупског такмичења јужне хемисфере Крусејдерс – Хајлендерс.

У 28. окршају две франшизе са јужног острва Новог Зеланда десни стуб Ол блекса и Крсташа Овен Френкс ће одиграти јубиларни 100. Супер рагби меч, чиме се не може много играча врхунског калибра похвалити.

Франшиза базирана у Крајстчрчу из претходних 27 дуела са момцима из Данидена 19 пута је изашла као победник док су Хајлендерси славили у девет сусрета. Последњих пет припали су Крусејдерсима. Обе екипе су у доброј форми и са свим репрезентативцима на располагању, с тим да ће капитен Новог Зеланда Ричи Мек Коув меч започети на клупи где ће му друштво правити и најбољи отварач света Данијел Картер који је претходног викенда одсуствовао због рођења другог детета, сина у ов0м случајау.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.