КРУШЕВЉАНИ ГОСТЕ НОВОСАЂАНЕ

ДОЧЕКУЈУ ВОЈВОДИНУ: рагбисти из престонице Кнеза Лазара
ДОЧЕКУЈУ ВОЈВОДИНУ: рагбисти из престонице Кнеза Лазара

Рагбисти Крушевца и Војводине данас ће отворити треће коло групе Б, Првенства Србије у конкуренцији сениора. Чарапанима ће ово бити друга утакмица у сезони јер су меч прве рунде са Балканским Комарцем одложили, и прва на којем ће бити домаћини што ће пружити прилику Крушевљанима да подрже тим из свога града. Окршај момака из престонице Кнеза Лазара и Српске Атине заказан је за 14 сати на терену Фудбалског клуба Мудриковац. 

Дуел Крушевца и Војводине би требао да буде занимљив је јер се ради о младим екипа које у своји редовима имају по неког од старијих и искуснијих играча. Новосђани су у прва две првенствена меча претрпели поразе. У премијерном колу савладао их је другим тим Победника 60:3 док су у другој рунди изгубили од Балканског Комарца 25:23 и ако су на полувремену водили 20:5.

Чарапани су због поменутих околности одиграли само једну утакмицу до сада у оквиру групе Б Првенства Србије. На гостовању у Жаркову пре две недеље, односно 13. октобра,  другом тиму Победника изгубили су 32:12.

Сусрет ће судити Дејан Штиглић из Београда.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.