НОВА РУНДА ПРОВЕРА ПРЕД МОНДИЈАЛ

ГАРАНТОВАНО ЖЕСТОГ РЕВАНШ: Детаљ с претходне утакмице Енглеза и Велшана.
ГАРАНТОВАНО ЖЕСТОK РЕВАНШ: Детаљ с претходне утакмице Енглеза и Велшана.

У оквиру последњих припрема и провера пред Светско првенство које нас очекује на Новом Зеланду у септембру и октобру сутра ће одиграти пет утакмица. Сједињене Америчке Државе одмериће снаге са Канадом, Италија дочекује Јапандок ће Фиџи укрстити копља с Тонгом. Ипак највише пажње привлачи сусрет Велса и Енглеске као гостовање Ирске Француској.

Енглези су пре седам дана успели да савладају Велс на Твикенхему 23:19 али сутра их очекује далеко тежи посао. Змајеви су увек неугодан противник поготово када играју на домачем терену стадиона Миленијум који ће бити испуњен до последњег места али у последњем окршају у велшкој престолнци Црвене руже су славиле 26:19 у оквиру Купа шест нација.

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ФРАНЦУСКЕ И ИРСКЕ
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ФРАНЦУСКЕ И ИРСКЕ

Интересантно је да ће сутра на позицији првог центра старовати Гевин Хенсон. Несташни таленат је последњу утакмицу за репрезентацију против Енглеза играо управо на спортском здању Миленију 2005. године коју су Велшани завршили Грен слемом у најјачем такмичењу Старог континента.

Стадион Шабан Делма у Бордоу биће поприште окршаја Француске и Ирске. То ће бити уједно први пут да ће две селекције састати у граду вина. Триколори су у последњих десет мечева са данашњим ривалом двете пута тријумфовали на домаћем терену. С друге стране рагбисти с Смарагног острва долазе у Француску индиспонирани поразом од Шкотске у Единбургу 10:6 од претходне суботе и без капитена Брајана О` Дрискола.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.