ХАЈЛЕНДЕРСИ КИВНИ ДА НАСТАВЕ ПОБЕДОНОСНИ НИЗ


Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 242

Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 244

(ЗА САДА) НЕЗАУСТАВЉИВИ: Капитен Хајлендерса Џејми Мекинтош у продору.
(ЗА САДА) НЕЗАУСТАВЉИВИ: Капитен Хајлендерса Џејми Мекинтош у продору.

Предстојећу, пету рунду Супер рагбија отвориће утакмица у Окланду између Блузса и Хурикенса. Рагбисти франшизе из Данедина које нико ове сезоне није успео да победи одиграће први меч у 2012. ван територије Новог Зеланда против Брамбиса у престолници Аустралије. Вероватно ће и Стормери поред Хајлендерса остати екипа која не зна за пораз јер иду у госте десеткованим Лајонсима.

Хајледерси су до сада на колена бацили најзвучнија имена елитног такмичења јужне хемисфере. Редом су страдали Чифси, Крусејдерси, Варатаси а последи у низу су Хурикејнси. Да ли ће се наставити ефикасност Брђана и изван граница Новог Зеланда биће познато после гостовања у Камбери Брамбисима.

ИМАМ ОВОЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ: Џон Мичел у друштву Дописа Ла Гранџа центра прешалтованог на демија.
ИМАМ ОВОЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ: Џон Мичел у друштву Дописа Ла Гранџа центра прешалтованог на демија.

Лавови из Јоханезбурга суочавају се с великом играчком кризом обзиром да су их задесиле бројне повреде. Џон Мичел Новозеланђанин на клупи јужнафричке екипа признао је да се сусрео с највећим проблемом у тренерској каријери јер због силних повреда има проблема да састави тим. Поред недостатка стубова, друге, треће линије, отварача и крила највећи проблем Мичелу је деми јер чак шесторица играча који су ми били у комбинацију за ту позицију су ван строја.

Испред мене је највећа листа повређених играча коју сам видео за 16 година колико се професионално бавим тренерским позивом. Свака недеље задесе нас две, три повреде. Сада располажем само са трећином играчког кадра. Десет момака из стартне поставе је повређено – пожалио се Џон Мичел који водио Ол блексе на Светском првенству 2003. а прошле сезоне са Голден Лајонсима освојио Кари куп, односно титулу првака Јужне Африке.

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА БИВШИХ И САДАШЊИХ ШАМПИОНА СУПЕР РАГБИЈА: Булси кроте Редсе.
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА БИВШИХ И САДАШЊИХ ШАМПИОНА СУПЕР РАГБИЈА: Булси кроте Редсе.

Интересантно ће бити и у Преторији где Булсима на ноге долази шампион Супер рагбија. Редси су у претходном колу неочекивано претрпели први пораз у сезони и то на домаћем терену од Вестерн Форса и сигурно је да ће желети да се искупе за то тријумфом против екипе коју су сменили с трона јужне хемисфере.

Варатаси су катастрофално започели сезону. У прва четири кола доживели су три пораза и овог викенда ће имати велики изазов пред собом јер им у Сиднеј долазе Шаркси који иза себе имају две везане победе укључујући и прошлонедељну против Редса.

И најуспешнија франшиза Супер рагбија је исто у незавидној позицији јер из три сусрета имају само једну победу али оно што ће свакако надахнути Крусејдерсе пред меч са Читасима је повратак у Крајстчрч после две године и опоравак Данијела Картера.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА ПЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Сутра:

БЛУЗС – ХУРИКЕЈНС

РЕБЕЛС – ВЕСТЕРН ФОРС

Субота, 24. март:

ВАРАТАС – ШАРКС

КРУСЕЈДЕРС – ЧИТАС

БРАМБИС – ХАЈЛЕНДЕРС

БУЛС – РЕДС

ЛАЈОНС – СТОРМЕРС

ЧИФСИ су слободни у петом колу

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ПЕТО КОЛО

ЧИФС220083:39210
ХУРИКЕЈНС220086:4619
БРАМБИС220056:4508
БЛУЗС210180:4526
ВАРАТАС210171:4826
РЕД210184:6715
КРУСЕЈДЕРС210162:4615
ДРУА210153:8004
ФОРС210154:9804
РЕБЕЛС200260:7322
МОАНА ПАСИФИКА200263:8811
ХАЈЛЕНДЕРС200235:11200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.