ЦИПРИЈАНИ ПОД КЛУБСКОМ ИСТРАГОМ

ПОД ИСТРАГОМ ЧЕЛНИКА КЛУБА: Данијел Ципријани.
ПОД ИСТРАГОМ ЧЕЛНИКА КЛУБА: Данијел Ципријани.

Против отварача Мелбурн Ребелса клуб је покренуо истрагу због инцидента који је Данијел Ципријани изазвао после дебитантске утакмице свога тима на старту сезоне Супер 15. Претходног петка Бунтовнике су у историском мечу по екипу из престолнице аустралијске државе Викторија декласирали Варатаси 43:3. Ране задобијене у катастофалном поразу Ципријани је покушао да залечи у локалном ноћном клубу где га је обезбеђење ухватило да је украо флашу жестоког пића око четири сата ујутру.

Господа која су радила на очувању реда и мира у дискотеци навела су у изјави да нису имали проблема да узму флашу пића од Ципријанија као и да случај нису пријавили Полицији.

Бивши отварач Лондон Воспса који је био виђен као Вилкинсонов заменик на мести креатора игре

РАГБИСТА, ЖЕНСКАРОШ, ПИЈАНАЦ, КРАДЉИВАЦ: Данијел Ципријани.
РАГБИСТА, ЖЕНСКАРОШ, ПИЈАНАЦ, КРАДЉИВАЦ: Данијел Ципријани.

Црвених ружа, преселио се у Аустралију како би поново почео да гради каријеру далеко од очију енглеских медија. Међутим, како је дошао у земљу кенгура одмах је привукао пажњу јавности јер је освануо на страницама многих магазина у дружтву познатих и веома привлачних Аустралијанки.

Поводом последњег догађаја директор Ребелса је изјавио:

Упознат сам с тврдњама. Спровешћу истрагу против Данијела Ципријанија и кад будем имао више података и чињеница о том догађају моћићу нешто више да кажем – рекао је први човек Бунтовника из Мелбурна Рос Оукли Хералд Сану.

Ребелси у другом колу Супер 15 дочекују Аустрелијен Кепитол Територи Брамбисе а било је планирано да Ципријани започне меч јер се први отварач најновије франшизе Супер рагбија Џејмс Хилгендроф повредио у прошлонедељном поразу од Варатаса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.