КРУСЕЈДЕРСИ ИСКАЛИКИ БЕС НА ХАЈЛЕНДЕРСИМА, УРАГАНИ ОДУВАЛИ БУНТОВНИКЕ

ДЕТАЉ ИЗ ДРАМЕ ХУРИКЕЈНС - РЕБЕЛС. ФОТО: Photosport
ДЕТАЉ ИЗ ДРАМЕ ХУРИКЕЈНС – РЕБЕЛС. ФОТО: Photosport

У утакмици која је отворила Супер викенд Супер рагби Пацифика у Мелбурну, Крусједерси су декласирали Хајлендерсе 52:15 (22:3). У другом мечу, првог дана, другог кола најјачег такмичења јужне хемисфере, Хурикејнси су у правој драми извојевали победу против домаћина савладавши Ребелсе 39:33 (24:7)

Крсташи су једноставно истресли бес, проузрокован поразом на свом терену од Чифса прошле недеље, на недоаслим Хајлендерсима. Момци базирани у Крајстчрчу су постигли седам есеја. Свих седам полагања Ричи Мо`унга је трансформисао и са прецизним ударцем из казне за укупно 17 поена био најефиксанији појединац сусрета.

Хурикјенси су скоро половину утакмице против домаћина Супер викенда Супер рагби Пацифика одиграли са играчем мање јер је најпре капитен Арди Савеа у 41. минуту добио жути картон због кошкања после звиждука судије.

Три минута касније Тевита Мафалио је такође зарадио десет минута на клупи за кажњене јер је раменом у раку у главу ударио противника. Обзиром да је инцидент поново размотрио судија у ТВ студију, резевном стубу прве линије је жути, преиначен у црвени картон.

Ипак, у правој драми, Урагани су извојевали победу против Бунтовника оверивши је есејем Џордија Барета у предпоследњем минуту сусрета за 39:33.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ДРУГОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

Данас:

КРУСЕЈДЕРС – ХАЈЛЕНДЕРС 52:15 (22:3)

МЕЛБУРН РЕБЕЛС – ХУРИКЕЈНС 33:39 (7:24)

Сутра:

МОАНА ПАСИФИКА – ЧИФС

ФИЏИЈАН ДРУА – ВАРАТАС

Недеља, 5. март:

БЛУЗС – БРАМБИС

ВЕСТЕРН ФОРС – КВИНСЛЕНД РЕДС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.