ПОРАЗИ ПАСИФИКЕ И ДРУЕ

СТРЕЛАЦ ЈЕДНОГ ОД ОСАМ ЕСЕЈА: Бед Вебер полаже против Моане. ФОТО: AFP
СТРЕЛАЦ ЈЕДНОГ ОД ОСАМ ЕСЕЈА: Бед Вебер полаже против Моане. ФОТО: AFP

Нова узбуђења у Супер рагби Пацифку донео је други дан Супер викенда у Мелбурну. У првој утакмици Моана Пасифика је поражена у окршају са Чифсима 52:29 (38:3) док су Варатаси узели меру Фиџијан Друи савладавши је 46:17 (10:10).

Поглавице из Ваиката које су пре недељу дана у Крајстчрчу разбиле Крусејдерсе 31:10, наставиле су да газе по јужној хемисфери. Нова жртва им је била Моана Пасифика.

Чифси су против екипе која је састављена од играча са Пацифичких острва Самое, Тонге и Кукових Острва, а базираник у Аустралији и Новом Зеланду, посигла осам есеја.  Хет трик јунак са три полагања у редовима Поглавица био је Шон Стивенсон.

Фиџијанци су били достојан потивник Варатасима у првом полувремену које је завршено ремијем 10:10, чак су и водили почетком другом, али је екипа из Новог Јужног Велса направила преокрет и од 49. минута повећава вођство до коначних 46:10.

Преостала два сусрета другог кола Супер рагби Пацифика Блузс – Брамбис и аустралијкси дерби између Вестерн Форса  и Квинсленд Редса, одиграће се сутра, у недељу 5. марта. чиме ће се окончати Супер рунде у Мелбурну

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ДРУГОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

Данас:

МОАНА ПАСИФИКА – ЧИФС 29:52 (3:38)

ФИЏИЈАН ДРУА – ВАРАТАС 17:46 (10:10)

Јуче:

КРУСЕЈДЕРС – ХАЈЛЕНДЕРС 52:15 (22:3)

МЕЛБУРН РЕБЕЛС – ХУРИКЕЈНС 33:39 (7:24)

Сутра:

БЛУЗС – БРАМБИС

ВЕСТЕРН ФОРС – КВИНСЛЕНД РЕДС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.