ОЗОН ПОНОВО НАД ХАМИЛТОНОМ

ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА МЕЧА ЧИФС - СТОРМЕРС
ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА МЕЧА ЧИФС - СТОРМЕРС

После дерби сусрета Аустралијске конференције у којем су Варатаси декласирали Редсе 32:5 у оквиру трећег кола елитног друштва јужне хемисфере, први пут ћемо Вас директно и ексклузивно извештавати са меча Супер рагбија са тла рагби Меке – Аотеарое. Места у прес ложи стадиона Ваикато у Хамилтону биће резервисано за Рагби Озон за прву утакмицу, првог дана, петог кола такмичења франшиза Јужне Африке, Аустралије и Новог Зеланда Чифс – Стормерс.

Вољом жреба Поглавице су биле слободне претходне недеље док су Стормерси пропутовали пола света до земље светских шампиона где су прошле суботе изгубили у Крајстчрчу 14:13 од Крусејдерса што благо наговештава нови пораз Јужноафриканаца.

Ипак, традиција је на страни момака из Кејп Тауна. Чифси и Стормерси су одиграли 16 сусрета до сада, с тим да су Олујници девет пута изашли као победници док су Поглавице у седам сусрета славили. У Хамилтону су две франшизе осам пута одмеравали снаге где су генерално били изједначени јер су домаћини у четири меча тријумфовали као и гости.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.