ПОЗНАТ ЧОПОР ПУМА ЗА ОКРШАЈА СА КЕНГУРИМА

СПРЕМНИ ЗА ИЗАОВ: Пуме
СПРЕМНИ ЗА ИЗАЗОВ: Пуме

Главни стратег Лос Пумаса Данијел Хуркаде саопштио је тим који ће се супротставити Аустралији у другом полуфиналном мечу Светског купа у Енглеској. Као и његове колеге на челима противничких тимова, Аргентинац није много мењао у односу на екипу која је декласирала Ирску 43:20 у четвртфиналу. Направио је само једну измену у првих 15 где ће место после суспензије поново добити Марсело Бош.

Универзалац у дијагонали почеће полуфинале са Озијима на позицији другог центра обзиром да је одслужио казну због опасног обарања на мечу са Намибијом.

Хуиан Имхоф је са пет постигнутих есеја рекордер Аргентине што се тиче ефикасности на једном мондијалу. Такође, Имхоф је са још два полагања са претходне смотре најбољих селекција планете укупни рекордер Пумаса у оквирима светских првенстава.

Николас Санчес који ће поново бити на отварачу, са 23 поена против Ираца за укупно 74 заузима друго место по броју постигнутих поена одмах иза Грега Леидлоуа који их је укњижио 79. Десетка Лос Пумаса имаће прилику у недељу против Аустралије да престигне демија Шкотске обзиром да су Хајлендери испали из даљег такмичења неславним поразом у четвртфиналу претрпљеним у Кардифу од Озија.

Тим Аргентине за меч са Аустралијом:

Маркос Ајерца, Аугустин Креви, Рамиро Хереа, Гуидо пети, Томас Лаванини, Пабло Матера, Хуан Мартин Хернандес Лобе, Леонардо Сенаторе, Мартин Ландахо, Николас Санчес, Хуан Имхоф, Јуан Мартин Хернандес, Марсело Бош, Сантјаго Кортеро, Хоакин тукулет

Хулиан Монтоја, Лукас Ногуера, Хуан Фигаљо, Матиас Алемано, Факунда Иса, Томас Кубели, Херонимо Де Ла Фуенте, Лукас Гонсалес Аморосино

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.