ПОРАЗОМ ОД РЕДСА МОАНА ИСПИСАЛА НОВУ СРАНИЦУ ИСТОРИЕ

ПОКВАРИЛИ ЖУРКУ: Редси у акции против Моане
ПОКВАРИЛИ ЖУРКУ: Редси у акции против Моане

У главном граду Самое први пут је одигран меч Супер рагби Пацифика. Нажалост, Моана Пасифика није на најбољи начин исписала нову страницу рагби историје обзиром да је на Апија парку у Апији претрпела пораз од Квинсленд Редса 40:28 (28:14) у сусрету који је отворио осмо коло елитног такмичења јужне хемисфере.

Момци из Бризбејна су дошли у Апију под великим притиском јер су иза себе имали три везана поарза. Такође, и домаћи рагбисти, који су коначно одиграли прву утакмицу на свом терену јер им је привремено уточиште за време ковида био стадион Маунт Смарт у Окланду, били су под лупом.

Локални момак Мирикл Фаилаги, рођен управо у Апији, постигигао два есеја а Дени Тоала и Лутер Толаи по један. Ипак, то све није било довољно јер су Редси у шест прилика положили лопту из гол линије противника

Осмо кола Супер рагби Пацифина биће сажето јер су чак четири екипе слободне и то су Блузи, Крусејдерси, Хајлендерси си Ребелси.

Сутра ће се на стадиону Скај у Велингтону сусети две екипе са врха табеле и Рагби Озон ће Вас директно и ексклузивно извештавати са сусрета домаћих Хурикејнса и Чифса.

РЕЗУЛАТ И ПАРОВИ ОСОМОГ КОЛ СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА:

Данас:

МОАНА ПАСИФИКА – КВИНСЛЕНД РЕДС 28:40 (14:28)

БРАМБИС – ФИЏИЈАН ДРУА

Сутра:

ХУРИКЕЈНС – ЧИФС

ВАРАТАС – ВЕСТЕРН ФОРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.