РАГБИ ОЗОН ПОНОВО У ДАНИДЕНУ

БИЋЕМО ОПЕТ У СТАДИОНУ ФОРСАЈТ БАР
БИЋЕМО ОПЕТ У СТАДИОНУ ФОРСАЈТ БАР

Као и играчи најбљих тимова јужне хемисфере, само са веома другачијим обавезама, односно са задатком извештавања, враћамо се Супер рагбију. Директно и ексклузивно за Вас ћемо пратити први меч 17. рунде борбе врхунских тимова Јужне Африке, Аустралије и Новог Зеланда и један од дербија земље светских шампиона. За Рагби Озон сутра ујутро по централоевропском времену биће места у новинарској ложи али и поред терена на фотографској позицији стадиона Форсајт Бар у Данидену одакле ћемо Вас извештавати са окршаја Хајлендерса и Чифса.

Поглавице из Хамилтона немају шта више да изгубе у дуелу на јужном острву обзиром да су им шансе да се пласирају у плеј оф минималне.  Ако желе да их одрже у животу, мораће да савладају веома расположене али и добро уигране и укомпоноване Хајлендерсе који су им директни конкуренти за нокаут фазу, и да узму бонус бод а да га не оставе противнику.

Оно што може да радује присталце две године за редом шампионе Супер рагбија, је чињеница да се форма кретаора игре Чифса у дресу Ол блекса током Тестова против Енглеске у значајној мери поправила. Ерон Круден је блистао против Енглеске на стадиону Ваикато. Ако буде био на нивоу те игре сигурно ће инспирисати и остатак тима али и оно што се очекује од њега као отварача, проигравати, разрађивати акције.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.